afiq's FotoPage

By: afiq supir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 19-Jul-2008 04:01 Email | Share | | Bookmark



Saturday, 19-Jul-2008 03:48 Email | Share | | Bookmark



Wednesday, 2-Jul-2008 02:30 Email | Share | | Bookmark
yeeha!

yeeha!
aku da dpt buat da!!!!


Monday, 26-May-2008 02:16 Email | Share | | Bookmark
WEDDING OF THE YEAR

 
 
 
View all 12 photos...
assalamualaikum!!
aku budak baru kat sini sebenonye . so, aku xde kawan n tak reti sangat pasal nk edit page n arrange gamba2 aku kat sini. gpun aku tak tau gak camne nak carik kawankat sini. kalo ade sape2 nak jadik kawan aku, sile2 lah ye?

aku tau mende alah nih da lame da. aku just xreti nak cube. ni pun aku men entam je . act, aku memang minat kat fotography field ni. aku da banyak tengok kat web site2 pro. photographer. gamba2 dorang memang la cun banget! so, i took a chance nak la jugak tiru dorang dengan menayangkan gamba2 yang aku amik kat dalam blog nih! aku tou blog nih memang khas tok sesape yang memang nak tayang gamba2 dorang yang dorank shoot.

aku bukan la pro sangat pasal fotografi nih. aku nak furthur study dalam field nih tak dapat, tu yang aku nak blaja sendiri jek. and one more thing, aku shoot gamba2 nih pun bukenanye gune camera yang dasat2 macam canon EOS ke, nikon D series ke. tak. aku just gune camera digital jekw! ala camera kodak . tu pun hangsap! cam taik! kalo bateri abis mampos r emang tak dapat nak shoot r mende2 yang menarik kan?

so nih sume adelah gamba2 yang aku amik mase abang aku a.k.a. along aku kawen bulan lepas (6.5.08). act. die da tempah dulu da photographer kat segamat tu. tapi aku shoot pun sebab suke2 n tok family aku menilai hasil kerje aku. rekasi? positif r. yang negatifnye, camera nih kaboq time aku amik gamba... 2 yang aku frustrated sikit 2 . tapi takpe lah. yang penting aku da siap shoot n edit sume gamba tuh.

dan ini antarenye. tapi tak sume aku tarok kat sini. so kalo korank ade mase, sile2 lah comment ye??
sekian wassalam...


Thursday, 15-May-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
EKSPERIMENT

awan
awan
senja
View all 12 photos...
asslamualaikum...

hari nih aku da masukkan gamba2 eksperiment aku. aku tak tou ape yang da aku shoot sebenonye.
yang aku amik ni sume just tok meluangkan mase lapang aku jek. aku takde ide lagi nak cakap pe.
haa... sume gamba nih aku amik kat area umah aku gak. takde bajet besa nak shoot kat luo. memakan kos yang banyak.

so, takde lain aku nak cakap, sile la comment ye?
wassalam...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net